Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Bekers bedrukken bij RotaCups

Heeft u iets te vieren, staat u op een beurs of introduceert u een nieuw product? Met uw eigen unieke bekers maakt u van iedere gelegenheid een feestje! RotaCups kan uw kartonnen of plastic bekers bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, een tekst, een foto of uw naam. Wij verzorgen het bedrukken van uw bekers professioneel, en dat tegen verrassend scherpe prijzen en met een korte levertijd. Ook in kleine oplage!

Kartonnen en plastic bekers bedrukken

Bij RotaCups zijn we al vele jaren gespecialiseerd in het bedrukken van kartonnen bekers. Naast enkelwandige bekers kan RotaCups ook dubbelwandige kartonnen bekers bedrukken! Kartonnen bekers zijn een goedkoop alternatief voor mokken. Bovendien kan RotaCups op speciaal verzoek ook plastic bekers bedrukken.

Bekers bedrukken in kleine oplage

Niet ieder bedrijf staat op beurzen waar duizenden mensen over de vloer komen. Daarom helpt RotaCups u ook graag als u een kleine oplage bekers wilt bedrukken. Al vanaf 250 bekers kunt u bij RotaCups terecht! Heeft u een grotere oplage nodig? Dan valt de prijs per stuk nóg voordeliger uit.

Goedkoop bekers bedrukken met snelle levering

RotaCups kan professioneel uw bekers bedrukken tegen verrassend lage prijzen. Bovendien kunt u uw levering al na twee weken tegemoet zien. Heeft u uw bedrukte bekers met spoed nodig? Desgewenst is het ook mogelijk om uw bekers met een kleine toeslag al na een week geleverd te krijgen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bekers laten bedrukken bij RotaCups

Bekers laten bedrukken bij RotaCups betekend snelle leveringen en altijd een top kwaliteit. Bij ons laat u uw bekers bedrukken in oplages al vanaf 50(!) stuks en dat zonder extra kosten, dat is in Nederland een uniek voorstel! Daarom weten de grote merken ons al jaren goed te vinden en nu u dus ook! Vraag direct een offerte aan en laat u aangenaam verassen door RotaCups uit Ommen!

Bekers bedrukken in full colour? Bij RotaCups is dit geen probleem en ook bij full colour bedrukking geldt: kleine oplages, zonder extra kosten! Vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van uw bekers op full colour!

Bekers bedrukken met eigen logo? Bij RotaCups is dit geen probleem en ook bij logo bedrukking geldt: kleine oplages, zonder extra kosten! Vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van uw bekers met eigen logo! 

Bekers bedrukken met eigen tekst? Bij RotaCups is dit geen probleem en ook bij eigen tekst bedrukking geldt: kleine oplages, zonder extra kosten! Vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van uw bekers met eigen tekst! 

Bekers bedrukken met eigen foto’s? Bij RotaCups is dit geen probleem en ook bij foto bedrukking geldt: kleine oplages, zonder extra kosten! Vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van uw bekers met eigen foto’s! 

Bekers bedrukken met namen? Bij RotaCups is dit geen probleem en ook bij naam bedrukking geldt: kleine oplages, zonder extra kosten! Vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van uw bekers met eigen naam! 

Bekers bedrukken door heel Nederland? Bij RotaCups is dit geen probleem waar dan ook in Nederland geleverd geldt: kleine oplages, zonder extra kosten! Vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van uw bekers!