Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Bekers met foto bedrukken bij RotaCups

Introduceert u een nieuw product? Verhuist u naar een nieuw pand? Of is uw collega binnenkort 30 jaar in dienst? Wat u ook te vieren heeft: een foto zegt altijd meer dan duizend woorden! Laat daarom unieke bekers met foto bedrukken bij RotaCups en vier uw feestje op originele en geheel eigen wijze! RotaCups kan ook bekers met foto én tekst bedrukken, en dat tegen verrassend scherpe prijzen en met korte levertijden.

Bekers met foto én tekst bedrukken

Wilt u bekers alleen met foto laten bedrukken of wilt u bij de foto ook een tekst toevoegen? Goed nieuws: bij RotaCups is alles mogelijk! Kartonnen bekers bedrukken wij zelfs full colour met uw foto, voor een schitterende uitstraling. Kartonnen bekers kunt u bij RotaCups zowel in enkel- als dubbelwandige uitvoering bestellen. Op speciaal verzoek kunnen wij ook plastic bekers bedrukken met uw foto, al is full colour bedrukking hierbij helaas niet mogelijk.

Goedkoop bekers met foto bedrukken

Bekers met foto zijn op zichzelf al een goedkoop alternatief voor een mok. Wilt u uw bekers extra goedkoop laten bedrukken met een foto? Dan kunt u kiezen voor een grote oplage, maar niet iedereen heeft zoveel bekers nodig. Heeft u een kleine oplage bekers met foto nodig en wilt u toch een scherpe prijs per beker betalen? Dan kunt u er bij RotaCups ook voor kiezen om bijvoorbeeld zelf uw foto aan te leveren met een eenvoudig te gebruiken template. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op!

Bekers met foto bedrukken en snelle levering nodig?

Standaard verschijnt uw bestelling na twee weken. Heeft u uw bekers sneller nodig, dan kunnen wij er desgewenst ook voor zorgen dat u uw bekers binnen een week tegemoet kunt zien. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!