Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Bekers met logo bedrukken bij RotaCups

Heeft uw organisatie een nieuw logo of wilt u dat uw doelgroep u sneller herkent met behulp van uw logo? Laat dan uw eigen bekers met logo bedrukken bij RotaCups! Bij RotaCups kunnen we zowel kartonnen als plastic bekers met logo bedrukken, ook in kleine oplage. RotaCups staat garant voor professioneel bedrukken tegen scherpe prijzen en met een korte levertijd!

Kartonnen bekers bedrukken met logo

Kartonnen bekers met logo zijn ideaal voor op de beurs, in de showroom en in de kantine bij de koffie-automaat. Dankzij hun uitstekende isolatie zijn kartonnen bekers namelijk zeer geschikt voor warme dranken als bijvoorbeeld koffie en thee. Daarnaast zijn kartonnen bekers een stuk goedkoper dan wanneer u koffie in mokken schenkt. Een logo op uw beker is een originele en goedkope manier om uw organisatie bij iedereen onder de aandacht te brengen! RotaCups kan uw logo full colour op zowel enkelwandige als dubbelwandige bekers drukken.

Plastic bekers bedrukken met logo

Op speciaal verzoek is het ook mogelijk dat wij uw logo bedrukken op plastic bekers. Uw logo bedrukken op plastic bekers is slechts in één kleur (naar keuze) mogelijk. Bovendien zijn plastic bekers minder geschikt voor warme dranken; iets om rekening mee te houden wanneer u uw logo op bekers wilt bedrukken.

Bekers met logo bedrukken in kleine oplage

Uw logo op bekers bedrukken kan bij RotaCups ook in kleine oplage. Wist u dat u al vanaf 250 bekers bij RotaCups terecht kunt?

Goedkoop bekers met logo bedrukken? Lever zelf uw ontwerp aan!

Dat RotaCups uw bekers professioneel bedrukt, betekent gelukkig niet dat u duur uit bent. RotaCups kan uw logo namelijk tegen verrassend goedkope tarieven op bekers bedrukken. Wist u dat de prijs per stuk nog lager uitvalt wanneer u een grotere oplage nodig heeft? Ook wanneer u zelf uw ontwerp aanlevert, bespaart u kosten.

Bekers met logo nodig met een snelle levering?

De standaard levertijd van bekers met logo bedraagt twee weken. Heeft u uw bekers snel nodig? Neem dan contact op met RotaCups! Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat u uw bekers met logo binnen een week tegemoet kunt zien.