Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Bekers met naam bedrukken bij RotaCups

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf versterken? Heeft uw voetbalteam een trofee gewonnen en wilt u dit groots vieren? Is één van uw medewerkers 10 jaar aan uw bedrijf verbonden? Bekers met naam komen bij veel gelegenheden van pas! Wilt u ook bekers laten bedrukken met een naam? Dan zit u goed bij RotaCups! RotaCups kan kartonnen en plastic bekers met naam bedrukken! Leuk om als drinkbeker te gebruiken, maar ook erg leuk om bijvoorbeeld voor een traktatie te gebruiken!

Kartonnen of plastic bekers met naam erop

Bekers met naam bedrukken kan bij RotaCups zowel met kartonnen bekers als met plastic bekers. Kartonnen bekers kunnen wij zelfs full colour bedrukken, voor de mooiste uitstraling. Bij kartonnen bekers hebt u bovendien keuze uit enkelwandige en dubbelwandige bekers. Plastic bekers zijn bij RotaCups alleen op speciaal verzoek leverbaar. Houd er bovendien rekening mee dat full colour bedrukking bij plastic bekers helaas niet mogelijk is.

Trofee gewonnen? Vier uw kampioenschap met eigen bekers!

Heeft uw voetbalteam een kampioenschap gewonnen en wilt u dit met de hele club vieren? Laat voor een onvergetelijk feest bekers bedrukken met de naam van uw club! Een leuke en originele manier om uw overwinning te vieren!

Bekers met naam leuk om te vullen als traktatie

Bekers met naam worden niet alleen gebruikt als drinkbeker. Veel mensen vullen hun beker en gebruiken deze als traktatie. Wist u dat u al vanaf 250 bekers bij RotaCups terecht kunt voor bedrukking met naam? Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden!