Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Bekers met tekst bedrukken bij RotaCups

Gaat uw bedrijf over op een nieuwe werkwijze, of verder onder een andere naam? Wilt u de nieuwe slogan van uw bedrijf communiceren, of met een paar korte en krachtige woorden uitleggen waar uw organisatie voor staat? Laat dan unieke bekers met tekst bedrukken bij RotaCups! RotaCups kan zowel kartonnen als plastic bekers met tekst bedrukken, en dat tegen verrassend scherpe prijzen!

Kartonnen en plastic bekers bedrukken met tekst of naam

Als u een tekst of naam op een beker wilt laten bedrukken, kunt u kiezen voor kartonnen of plastic bekers. De overeenkomst tussen beide bekers is dat het goedkope alternatieven zijn voor een mok, maar er is ook een belangrijk verschil. Kartonnen bekers worden vooral als koffiebeker ingezet, terwijl plastic bekers dankzij minder goede isolatie meer voor frisdrank en bier worden gebruikt. Bovendien kan RotaCups uw koffiebeker – naar keuze enkelwandig of dubbelwandig – full colour bedrukken, terwijl een plastic beker slechts in één kleur (naar keuze) en op speciaal verzoek kan worden bedrukt.

Goedkoop bekers met tekst bedrukken

Wilt u uw bekers met tekst of naam erop zo goedkoop mogelijk laten bedrukken? Dan bent u bij RotaCups aan het goede adres! Neem contact met ons op voor deskundig advies en ontdek wat RotaCups voor u kan betekenen!