Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Bekers bedrukken in heel Nederland

Van Groningen tot Middelburg en van Leeuwarden tot Maastricht: uw bedrukte bekers kan RotaCups leveren in heel Nederland! RotaCups is dé specialist in het bedrukken van kartonnen bekers. Kartonnen koffiebekers zijn een goedkoop alternatief voor een mok en de bedrukking vindt gewoon in Nederland plaats! Op speciaal verzoek kunnen wij ook uw plastic bekers bedrukken.

Kartonnen koffiebekers bedrukken, ook to go (met deksel)

Dé specialiteit van RotaCups is het bedrukken van bekers van karton, die vooral worden gebruikt als koffiebeker. Deze bekers kunnen wij full colour voor u bedrukken, zowel enkel- als dubbelwandig. Wist u dat onze kartonnen bekers ook leverbaar zijn als koffiebeker to go (met deksel)? Vooral bij transportbedrijven zijn deze bekers zeer geliefd, omdat chauffeurs die door heel Nederland rijden hun koffie op deze manier handig kunnen meenemen.

Bedrukte bekers goed én goedkoop alternatief voor een mok

De reden dat veel bedrijven kiezen voor bedrukte bekers van karton, is dat deze bekers de lage prijs van plastic bekers combineren met de stevigheid van een mok. Daarnaast heeft een bedrukte beker van RotaCups ook een prachtige uitstraling, doordat wij uw bekers full colour kunnen bedrukken! Wist u overigens dat vrijwel alle bekers gewoon in Nederland worden bedrukt? Daardoor staan wij garant voor topkwaliteit, en dat tegen verrassend lage prijzen! Voor meer informatie over de scherpe prijzen van RotaCups nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen!

Op verzoek ook plastic bekers bedrukken in heel Nederland

Hebben plastic bekers uw voorkeur boven kartonnen bekers? Op speciaal verzoek kunt u bij RotaCups ook plastic bekers laten bedrukken. Ook deze bekers kunnen wij leveren in heel Nederland. Bel of mail ons gerust voor deskundig advies en om de mogelijkheden te bespreken! U kunt ons bellen (0529 – 453 855) of e-mailen (info@rotacups.com).