Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Bekers

Een jubileum, een beurs of een nieuw logo? Maak van iedere gelegenheid een feestje met unieke bekers! RotaCups is gespecialiseerd in het professioneel bedrukken van diverse soorten bekers voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld met uw logo of een tekst. Wij bedrukken uw bekers op professionele wijze tegen verrassend lage prijzen.

Kartonnen en plastic drinkbekers voor koffie, thee en meer…

RotaCups is al vele jaren specialist in het bedrukken van kartonnen (papieren) bekers. Deze bekers zijn in enkelwandige en dubbelwandige uitvoering leverbaar en lenen zich bij uitstek voor bijvoorbeeld koffie, thee en andere warme dranken. Op speciaal verzoek kan RotaCups ook plastic (kunststof) drinkbekers bedrukken. Deze worden meer gebruikt voor bijvoorbeeld bier en frisdrank.

Beker bestellen met tekst, foto, logo of iets anders?

Waarmee wilt u uw bekers laten bedrukken? Wilt u een beker bestellen met tekst of wellicht met uw nieuwe logo of een foto van de jubilaris in uw bedrijf? Bij RotaCups kan het allemaal, naar keuze in één enkele kleur of full colour!

Goedkope bekers professioneel bedrukt

Hét grote voordeel van bekers is dat ze veel goedkoper zijn dan mokken. Als u uw bekers professioneel wilt laten bedrukken tegen een goedkope prijs, zit u goed bij RotaCups! Bovendien kunt u uw bestelling al na twee weken verwachten. Desgewenst is het zelfs mogelijk om uw bekers al na één week te ontvangen! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!