Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Advertentiebekers bedrukken bij RotaCups

Advertentiebekers bedrukken kan om allerlei redenen. Een vernieuwd logo, een andere slogan, een productintroductie, een speciale actie of een andere werkwijze: zomaar vier scenario’s waarvoor klanten bij RotaCups aanklopten om hun nieuwe advertentiebekers te bedrukken. Scenario’s waarin een maatwerk oplossing wordt gevraagd, waarin de standaard bekers van de Hema niet kunnen voorzien. Wilt u ook uw eigen unieke advertentiebekers bedrukken? RotaCups is u graag van dienst!

Collectie bedrukte advertentiebekersKartonnen of hard plastic bekers bedrukken?

Als u advertentiebekers wilt bedrukken, kunt u kiezen uit advertentiebekers van karton of hard plastic. Kartonnen advertentiebekers hebben als voordeel dat ze steviger zijn, een mooiere uitstraling hebben, full colour te bedrukken zijn en dat ze beter isoleren. Om die laatste reden worden ze vaak als koffiebekers gebruikt.

Het voordeel van hard plastic bekers zit ‘m vooral in de duurzaamheid: hard plastic advertentiebekers kunnen worden afgewassen en zijn daarna herbruikbaar. Vergeleken met koffiemokken hebben plastic advertentiebekers nog een groot voordeel: koffiemokken doen het weliswaar beter als relatiegeschenken, maar een mok overleeft een val vrijwel nooit, terwijl plastic bekers min of meer onverwoestbaar zijn.

Goedkoop advertentiebekers bedrukken in vijf formaten

RotaCups kan goedkoop uw advertentiebekers bedrukken in de volgende vijf formaten:

  • 4 OZ / 120 ml (espressobeker)
  • 7 OZ / 180 ml (automatenbeker)
  • 8 OZ / 200 ml (cappuccinobeker)
  • 12 OZ / 300 ml (latte macchiatobeker)
  • 16 OZ / 400 ml (milkshakebeker)

 

Waarmee wilt ú uw advertentiebekers bedrukken?

Voor het bedrukken van advertentiebekers kunnen allerlei redenen zijn. Wij zijn benieuwd wat uw reden is! Heeft u een nieuw logo, wilt u de nieuwe werkwijze onder de aandacht brengen of is uw slogan aangepast? Presenteer het eens op een andere manier en laat speciaal uw eigen advertentiebekers bedrukken! Bij RotaCups kijken we graag met u naar de mogelijkheden. Bel (0529 – 453 855) of mail (info@rotacups) ons gerust, wij helpen u met veel plezier!