Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Bierbekers bedrukken bij RotaCups

Geeft u een feestje en wilt u bierbekers met een persoonlijk tintje? Dan is RotaCups u graag van dienst! Op speciale aanvraag kunt u bij RotaCups bierbekers bedrukken met uw eigen ontwerp. 

Hard plastic bierbekers bedrukken, ook in kleine oplage

Bierbekers zijn bekers die uit speciaal hard plastic zijn vervaardigd. Het kunststof waarvan bierbekers zijn gemaakt, is zo goed verstevigd is tegen barsten en deuken dat bierbekers heel duurzaam zijn. U kunt bierbekers namelijk gewoon afwassen (ook in de vaatwasser!) en hergebruiken. Bij RotaCups is het ook mogelijk om bierbekers te bedrukken in kleine oplage.

Bierbekers of bierglazen gebruiken?

Als u bier gaat schenken op uw feestje, kunt u daarbij kiezen voor bierbekers of bierglazen. Twijfelt u nog? Vergeet niet dat er op een feestje altijd mensen zijn die hun biertje uit de hand laten glippen. Bierglazen zijn daar niet op berekend en zullen in vrijwel alle gevallen dan ook op de grond kapot vallen. Bierbekers zijn veel steviger en kunnen tegen een stootje. Even afwassen en u kunt u bierbeker gewoon blijven gebruiken!

Plastic bierbekers bedrukken vs. kartonnen bekers bedrukken

Voor het bedrukken van plastic bierbekers gelden andere mogelijkheden dan voor het bedrukken van kartonnen bekers. Vanwege het materiaal kan RotaCups uw bierbekers bedrukken in één kleur naar keuze. Voor full colour bedrukking helpen we u graag met andere bekers.

Goedkoop plastic bekers bedrukken? Lever zelf het ontwerp aan!

Wilt u uw beker goedkoop bedrukken, maar heeft u geen grote aantallen bierbekers nodig? Geen nood: RotaCups biedt genoeg mogelijkheden om ook bij een kleine oplage goedkoop plastic bekers te bedrukken. Eén van die mogelijkheden is dat u zelf het ontwerp voor uw bierbekers aanlevert door middel van onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool.

Kunststof bierbekers bedrukken en advies nodig?

Bij RotaCups kunt u bierbekers bedrukken op speciale aanvraag. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 0529 – 453 855 of ons een e-mail sturen via ons e-mailadres: info@rotacups.com. Wij zijn u graag van dienst!