Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Festivalbekers bedrukken bij RotaCups

Organiseert u binnenkort een festival of een groot feestje? Op speciale aanvraag kan RotaCups uw festivalbekers bedrukken met een uniek en persoonlijk tintje, voor een onvergetelijke party!

Herbruikbare hard plastic festivalbekers kopen en bedrukken

Festivalbekers moeten tegen een stootje kunnen. Daarom zijn festivalbekers gemaakt van extra stevig kunststof (polycarbonaat plastic). De festivalbekers die RotaCups voor u kan bedrukken zijn zo degelijk dat ze zelfs herbruikbaar zijn! Wist u dat de door RotaCups bedrukte festivalbekers ook gewoon in de vaatwasser kunnen?

Polycarbonaat kunststof bekers vs. glazen

Twijfelt u of u op uw festival gebruik gaat maken van polycarbonaat bekers of echte glazen? Dan is het goed om te weten dat hard plastic festivalbekers naast hun lagere prijs nog een ander belangrijk voordeel hebben. U weet ongetwijfeld dat er op een béétje festival fanatiek wordt gedanst. Hoe vaak gebeurt het niet dat er glazen bij mensen uit de handen glippen? Er gaat geen festival voorbij of er sneuvelt heel wat glaswerk. Ook daarom kunt u beter voor polycarbonaat festivalbekers kiezen. Als u deze bekers laat vallen, hoeft u ze alleen even schoon te maken en kunt u ze zo weer gebruiken. Lekker duurzaam!

Bekers voor uw festival laten bedrukken?

Ziet u dat ook wel zitten, een festival met uw eigen persoonlijke festivalbekers? Laat dan uw gepersonaliseerde festivalbekers bedrukken bij RotaCups. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor festivalbekers bedrukken te bespreken! U kunt ons telefonisch bereiken op 0529 – 453 855 of per e-mail via info@rotacups.com. Wij maken uw festival graag onvergetelijk!