Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Koffiebekers bedrukken bij RotaCups

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs of wilt u graag unieke koffiebekers in uw kantine gebruiken? Laat dan uw eigen bekers bedrukken bij RotaCups! RotaCups bedrukt koffiebekers van topkwaliteit op professionele wijze voor scherpe tarieven. Met koffiebekers van RotaCups haalt u een unieke beker met een persoonlijke en professionele uitstraling in huis.

Bedrukte koffiebekers 12 en 4 oz

Koffiebekers van karton laten bedrukken

Het meest geschikte materiaal voor koffiebekers is karton. Kartonnen bekers zijn dan ook met afstand de meest gebruikte koffiebekers. Dat heeft onder meer te maken met de isolatie van karton: die is uitstekend, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld plastic. Bovendien zijn koffiebekers van RotaCups er zowel in enkelwandige als in dubbelwandige uitvoering, voor een nóg betere isolatie! Wilt u uw bekers een unieke uitstraling geven? Laat uw koffiebekers bedrukken bij RotaCups!

De voordelen van bedrukte koffiebekers van karton t.o.v. plastic

De voordelen van kartonnen koffiebekers ten opzichte van plastic koffiebekers beperken zich niet tot de isolatie. Ook de stevigheid en de uitstraling van het materiaal spreken voor de kartonnen koffiebeker. Bovendien kunt u kartonnen koffiebekers full colour bedrukken, terwijl bekers van plastic slechts in één kleur bedrukt kunnen worden. Vergeleken met koffiekopjes zijn bedrukte koffiebekers bovendien de goedkoopste keuze. Bovendien kunt u ze ook veel makkelijker als koffiebeker to go meegeven, wat u met koffiekopjes niet zo snel zult doen.

Koffiebekers bedrukken met het logo van uw bedrijf

De meest populaire bedrukking van koffiebekers is het eigen logo. Veel bedrijven kiezen er vanwege branding voor om hun koffiebekers te bedrukken met hun logo. Bij RotaCups kunt u zonder extra kosten een extra logo op uw koffiebeker laten bedrukken, zelfs full colour!

Koffiebeker met logo Volledig bedrukte koffiebeker

Bedrukte koffiebekers in diverse formaten

Bedrukte koffiebekers kunt u bij RotaCups krijgen in vijf verschillende formaten:

  • 4 OZ / 120 ml (espressobeker)
  • 7 OZ / 180 ml (automatenbeker)
  • 8 OZ / 200 ml (cappuccinobeker)
  • 12 OZ / 300 ml (latte macchiatobeker)
  • 16 OZ / 400 ml (milkshakebeker)

 

Dubbelwandige koffiebekers maken sleeve overbodig

Vindt u het ook zo vervelend om koffie te drinken met een sleeve? Dan zijn dubbelwandige koffiebekers van RotaCups een uitkomst! De isolatie van dubbelwandige koffiebekers is zo goed dat u geen sleeve meer nodig heeft. RotaCups kan uw dubbelwandige koffiebekers bedrukken bij een minimale afname van 1.000 stuks (inhoud vanaf 8 OZ / 200 ml)!

Koffiebekers bedrukken in een kleine oplage

Ook als u uw koffiebekers in een kleine oplage wilt bedrukken, staat RotaCups graag voor u klaar. RotaCups kan uw koffiebekers al bedrukken vanaf 250 stuks! Ook in kleine oplage is het gewoon mogelijk om uw koffiebeker full colour te laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw logo, maar ook volledige kleurenfoto’s kunnen zonder meerprijs op uw beker worden bedrukt. Zo ziet u maar: koffiebekers bedrukken bij RotaCups biedt oneindig veel mogelijkheden en u zit niet vast aan een aantal ontwerpen, zoals bij koffiebekers van bijvoorbeeld de Hema!

De goedkoopste manier om koffiebekers te bedrukken

Om op de goedkoopste manier koffiebekers te bedrukken, kunt u natuurlijk kiezen voor een grotere afname. Al bij 1.000 stuks valt de prijs per koffiebeker een stuk aantrekkelijker uit. Daarnaast biedt RotaCups u ook de mogelijkheid om zelf uw ontwerp aan te leveren waarmee wij uw koffiebekers mogen bedrukken. Ook daarmee bespaart u kosten!

Meer weten over koffiebekers bedrukken?

Voor meer informatie of maatwerk advies over de mogelijkheden van koffiebekers bedrukken kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij zijn zowel per telefoon (0529 – 453 855) als per e-mail (info@rotacups) bereikbaar en zijn u graag van dienst.