Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Wegwerpbekers bedrukken bij RotaCups

Heeft u wegwerpbekers nodig en wilt u deze laten bedrukken? Met wegwerpbekers van RotaCups bent u verzekerd van unieke bekers. Ontdek direct onze uitgebreide mogelijkheden voor het bedrukken van uw wegwerpbekers!

Wegwerpbekers bedrukken van karton of (hard) plastic

Als u bij RotaCups wegwerpbekers wilt bedrukken, kunt u kiezen uit kartonnen en plastic bekertjes. Kartonnen wegwerpbekers zijn dankzij hun isolatie uitermate geschikt voor koffie en thee, maar uiteraard kunt u deze bekers ook voor frisdrank gebruiken. Wegwerpbekers van plastic isoleren minder goed en zijn daardoor minder geschikt als koffiebekers.

Kartonnen of plastic bekers bedrukken?

Naast een betere isolatie spreken ook de stevigheid en de uitstraling in het voordeel van de kartonnen wegwerpbekers. Daarnaast kunnen kartonnen wegwerpbekers full colour worden bedrukt, terwijl RotaCups uw plastic wegwerpbekers in één kleur naar keuze kan bedrukken. Afhankelijk van de dranken die u schenkt en de bedrukking die u wenst, kunt u zelf bepalen welke wegwerpbekers voor u het meest geschikt zijn. Als u ons advies goed kunt gebruiken, mag u vanzelfsprekend ook gerust contact met ons opnemen!

Ook wegwerpbekers bedrukken in kleine oplage

Bent u een beetje uitgekeken op die saaie wegwerpbekers van de Action en bent u op zoek naar een unieke beker met een persoonlijke uitstraling? Kies dan voor wegwerpbekers van RotaCups. Logo’s, slogans, teksten, kleurenfoto’s: hoe u uw bekers ook wilt bedrukken, RotaCups heeft altijd een passende oplossing. Wilt u bekers bedrukken in kleine oplage? Ook dan zit u goed bij RotaCups: wij kunnen al wegwerpbekers bedrukken vanaf 250 stuks!

Wegwerpbekers bedrukken in vijf formaten

Als u uw wegwerpbekers door RotaCups laat bedrukken, kunt u kiezen voor de volgende vijf formaten:

  • 4 OZ / 120 ml (espressobeker)
  • 7 OZ / 180 ml (automatenbeker)
  • 8 OZ / 200 ml (cappuccinobeker)
  • 12 OZ / 300 ml (latte macchiatobeker)
  • 16 OZ / 400 ml (milkshakebeker)

 

Meer informatie over wegwerpbekers bedrukken

Voor een persoonlijke beker met een unieke uitstraling laat u uw wegwerpbekers bedrukken bij RotaCups! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of persoonlijk advies voor het bedrukken van uw wegwerpbekers? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn zowel per telefoon (0529 – 453 855) als per e-mail (info@rotacups) bereikbaar en helpen u graag.