Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Kartonnen bekers bedrukken bij RotaCups

Kartonnen bekers bedrukken is al jarenlang de specialiteit van RotaCups. Het bedrukken van bekers vindt bij RotaCups op professionele wijze plaats en ook de bekers zelf zijn van uitstekende kwaliteit, en dat terwijl onze prijzen zeer concurrerend zijn! Met bekers van RotaCups bent u altijd verzekerd van een representatieve beker met een unieke, professionele uitstraling. Heeft u kartonnen bekers nodig en wilt u deze professioneel bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo? Ontdek de voordelen van bekers bedrukken bij RotaCups!

Kartonnen bekers zeer geschikt als koffiebekers

Kartonnen bekers worden voornamelijk gebruikt als koffiebekers. Je komt deze bekers dan ook overal tegen. Op de beurs, in de kantine van de lokale voetbalvereniging, onderweg bij het tankstation én natuurlijk naast de koffie-automaat op uw werk: zomaar vier plekken waar kartonnen bekers vaak worden gebruikt. Bekers van karton zijn zeer geschikt zijn om warme dranken in te schenken. Dat heeft voornamelijk te maken met de isolatie. De isolatie van karton is namelijk vele malen beter dan de isolatie van plastic.

Kartonnen bekers onder Koffieautomaat

De voordelen van kartonnen bekers

De voordelen blijven echter niet alleen beperkt tot een betere isolatie. Naast een betere isolatie bieden kartonnen bekers namelijk nog meer voordelen ten opzichte van plastic bekers. De bekers zijn bijvoorbeeld steviger, maar hebben daarnaast ook een luxere uitstraling dan plastic bekers. Veel bedrijven hebben om deze redenen een grote voorkeur voor bekers van karton.

Kartonnen bekers bedrukken met logo

Een ander belangrijk voordeel van kartonnen bekers is dat ze perfect te bedrukken zijn. Bedrijven kiezen er vanwege branding vaak voor om bekers te bedrukken met hun logo. Wist u dat u bij RotaCups zonder meerprijs een tweede logo op uw bekers kunt laten bedrukken? Ook daarom kiest u voor RotaCups!

Bedrukte kartonnen bekers in diverse formaten

Als u uw kartonnen bekers wilt bedrukken, heeft u bij RotaCups een uitgebreide keuze uit vijf verschillende formaten:

  • 4 OZ / 120 ml (espressobeker)
  • 7 OZ / 180 ml (automatenbeker)
  • 8 OZ / 200 ml (cappuccinobeker)
  • 12 OZ / 300 ml (latte macchiatobeker)
  • 16 OZ / 400 ml (milkshakebeker)

 

Geen onhandige sleeve meer nodig dankzij dubbelwandige kartonnen bekers

Kartonnen bekers van RotaCups zijn zowel in enkelwandige als in dubbelwandige uitvoering te bestellen. Het voordeel van dubbelwandige bekers is dat u een beker niet meer in een aparte, onhandige sleeve hoeft te steken. Wilt u uw dubbelwandige kartonnen bekers bedrukken? Bij RotaCups kunnen we uw dubbelwandige bekers (minimale inhoud: 8 OZ / 200 ml) al bedrukken bij een minimale hoeveelheid van 1.000 stuks.

Kartonnen bekers laten bedrukken in kleine oplage

Ook voor het bedrukken van een kleine hoeveelheid bekers kunt u bij RotaCups terecht. Kartonnen bekers bedrukken kan bij RotaCups al bij een oplage van 250 stuks! Het voordeel van een kleine oplage is dat u uw bekers altijd full colour kunt laten bedrukken. Zelfs kleurenfoto’s kunt u door RotaCups op uw bekers laten bedrukken, en dat zonder extra kosten! Zo geeft u uw beker een persoonlijke touch zonder dat u daar extra voor betaalt.

De goedkoopste manier om kartonnen bekers te bedrukken

Wilt u uw kartonnen bekers goedkoop laten bedrukken zonder in te boeten aan de kwaliteit? Dan bent u bij RotaCups aan het goede adres! Zo biedt RotaCups u bijvoorbeeld de mogelijkheid om eenvoudig zelf het ontwerp voor uw bekers aan te leveren, waarna wij uw bekers gaan bedrukken. Daarnaast valt de prijs voor het bedrukken van uw kartonnen bekers ook al lager uit bij een afname vanaf 1.000 stuks. U ziet het: RotaCups biedt volop mogelijkheden om op de goedkoopste manier kartonnen bekers van topkwaliteit te laten bedrukken!

Persoonlijk advies nodig voor het bedrukken van kartonnen bekers?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem voor maatwerk advies voor het bedrukken van kartonnen bekers of voor meer informatie gerust contact met ons op! Bel ons op 0529 – 453 855 of stuur een e-mail naar info@rotacups.com. Ook als u verder nog vragen hebt, helpen wij u graag!