Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Kunststof bekers bedrukken bij RotaCups

Wilt u kunststof bekers bedrukken met uw eigen naam of logo? Welkom bij RotaCups! RotaCups is dé ervaren specialist voor het bedrukken van bekers met een unieke en persoonlijke touch! Uw persoonlijke kunststof beker bedrukken we bij RotaCups op speciale aanvraag.

Kunststof bekers voor frisdrank en bier bedrukken

Kunststof bekers zijn er in twee uitvoeringen. Naast de kunststof bekers van normaal plastic zijn er ook kunststof bekers van hard plastic. Deze zijn zeer geschikt als frisdrankglazen en bierglazen en kom je dan ook vooral in de horeca tegen. Het voordeel van harde kunststof bekers is dat ze veel steviger zijn. Sterker nog: harde kunststof bekers zijn zo goed bestand tegen barsten en deuken dat ze zelfs herbruikbaar zijn en gewoon in de vaatwasser kunnen! Een duurzame oplossing voor gewone plastic bierbekers.

Kunststof drinkbekers bedrukken met logo

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs? Geef uw drinkbekers dan een persoonlijk tintje door uw eigen logo erop te bedrukken! RotaCups is al jaren gespecialiseerd in het personaliseren van kunststof drinkbekers. In tegenstelling tot bedrukte bekers van de Hema zijn de mogelijkheden voor het bedrukken en personaliseren van uw kartonnen beker bij RotaCups min of meer eindeloos. The sky is the limit!

Kunststof bekers bedrukken vs. kartonnen bekertjes bedrukken

Voordat u uw bekers wilt bedrukken is het goed om bij twee dingen stil te staan: wat wordt er in de bekers geschonken en wilt u uw bekers met een enkele kleur of full colour bedrukken? Wanneer u warme dranken als koffie en thee wilt schenken, adviseren wij u om in plaats van kunststof bekers voor kartonnen bekers te gaan. Deze isoleren beter en hebben daarnaast het voordeel dat ze ook full colour te bedrukken zijn (al vanaf een oplage van 250 stuks!).

Zelf het ontwerp voor uw kunststof bekers aanleveren

Als u bij RotaCups zelf het ontwerp van uw kunststof beker aanlevert, bespaart u daarmee kosten. Voor het zelf aanleveren van uw ontwerp heeft RotaCups een gebruiksvriendelijke tool, die handig te gebruiken is. Zo bespaart u geld in een paar eenvoudige stappen!

Meer informatie over het bedrukken van kunststof bekers

Kunststof bekers bedrukken kan bij RotaCups op speciale aanvraag. Voor deskundig advies en meer informatie over de mogelijkheden kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0529 – 453 855 en als u ons liever een e-mail stuurt, kan dat via info@rotacups.com. Wij staan graag voor u klaar!