Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Papieren bekers bedrukken bij RotaCups

Wilt u papieren bekers bedrukken met een uniek, persoonlijk tintje? Dan helpen wij van RotaCups u graag! RotaCups is al jarenlang specialist in het professioneel bedrukken van papieren bekers. De bekers van RotaCups zijn van topkwaliteit en ook het bedrukken van de bekers wordt bij RotaCups professioneel verzorgd. Als u op zoek bent naar een unieke papieren beker met een persoonlijke touch, bent u bij RotaCups aan het goede adres. 

Papieren beker om te bedrukkenPapieren bekers vooral gebruikt voor warme dranken

Papieren bekers dienen vooral om warme dranken als koffie en thee uit te drinken. Deze bekers staan namelijk bekend om hun uitstekende isolatie. Dat is dan ook één van de redenen waarom veel bedrijven gebruik maken van papieren bekers in plaats van plastic bekers. Als u in de sportkantine, op het station of bij een tankstation een lekkere bak koffie bestelt, is de kans groot dat u deze in een papieren beker geserveerd krijgt.

Papieren koffiebekers to go bedrukken

Naast gewone papieren bekers is het ook mogelijk om koffiebekers to go te bedrukken. Koffiebekers to go zijn speciale bekers om koffie mee te nemen onderweg. Bij RotaCups kunt u zowel enkelwandige als dubbelwandige bekers to go bedrukken. Ook bekers to go met deksel kunt u door RotaCups laten bedrukken. De minimale inhoud van deze bekers is 8 OZ / 200 ml.

De vele voordelen van papieren bekers

De goede isolatie van papieren bekers is niet het enige voordeel van deze bekers ten opzichte van bijvoorbeeld plastic bekers. Papieren bekers hebben daarnaast bijvoorbeeld ook een mooiere uitstraling. Een derde voordeel is de stevigheid: een papieren beker is steviger en vormvaster dan een plastic beker. Zo zijn er nog veel meer voordelen waarmee papieren bekers zich onderscheiden van plastic bekers.

Papieren bekers bedrukken met logo

Eén van die voordelen is dat papieren bekers zeer geschikt zijn om te bedrukken. Dat is dan ook de reden waarom de meeste bekers met een logo van een bedrijf papieren bekers zijn. RotaCups is gespecialiseerd in het professioneel bedrukken van deze bekers. Wist u overigens dat RotaCups zonder bijkomende kosten een extra logo op uw bekers kan bedrukken?

Bedrukte papieren bekers in diverse formaten

Papieren bekers bedrukken kan in allerlei soorten en maten. Bij RotaCups kunt u uw bekers laten bedrukken in de volgende afmetingen:

  • 4 OZ / 120 ml (espressobeker)
  • 7 OZ / 180 ml (automatenbeker)
  • 8 OZ / 200 ml (cappuccinobeker)
  • 12 OZ / 300 ml (latte macchiatobeker)
  • 16 OZ / 400 ml (milkshakebeker)

 

Geen onhandige sleeve meer dankzij dubbelwandige papieren bekers

Vindt u het ook zo vervelend om uw koffie te drinken uit een koffiebeker in een sleeve? Met dubbelwandige papieren bekers heeft u geen sleeve meer nodig! RotaCups heeft namelijk niet alleen enkelwandige, maar ook dubbelwandige papieren bekers. Met dubbelwandige bekers hoeft u uw bekertje niet meer in een sleeve te doen. RotaCups biedt al vanaf 1.000 bekers de mogelijkheid om dubbelwandige bekers (minimale inhoud: 8 OZ / 200 ml) professioneel te bedrukken.

Papieren bekers bedrukken in kleine oplage

Wilt u een kleine oplage papieren bekers bedrukken? Ook daarvoor bent u bij RotaCups aan het goede adres. Al vanaf 250 bekers is het mogelijk om deze door RotaCups te laten bedrukken! Een kleine oplage bekers kunt u altijd full colour laten bedrukken. Bij RotaCups kunt u zelfs full colour kleurenfoto’s zonder bijkomende kosten op uw bekers laten bedrukken! RotaCups biedt u immers graag de mogelijkheid om uw papieren bekers een persoonlijk tintje te geven.

De goedkoopste manier om papieren bekers te bedrukken

Bij RotaCups sluiten goede kwaliteit en lage prijzen elkaar niet uit. De goedkoopste manier om papieren bekers te bedrukken is bijvoorbeeld door zelf het ontwerp van uw bekers aan te leveren. Hiervoor heeft RotaCups een handige en gebruiksvriendelijke tool. Daarnaast worden bekers ook goedkoper wanneer u een hoeveelheid van meer dan 1.000 bekers laat bedrukken.

Persoonlijk advies nodig voor het bedrukken van papieren bekers?

Wilt u papieren bekers bedrukken en heeft u advies nodig? Voor al uw vragen over het bedrukken van bekers kunt u bij ons terecht voor deskundig advies. Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op! Dat kan telefonisch (0529 – 453 855) of per mail (info@rotacups.com). Wij zijn u graag van dienst!