Bedrukte bekers nodig? Bel of mail ons direct!
0529 - 45 38 55 of info@rotacups.com

Plastic bekers bedrukken bij RotaCups

Wilt u plastic bekers bedrukken voor een feestje helemaal in stijl? Met bekers die bedrukt zijn door RotaCups geeft u uw feest een uniek en persoonlijk tintje! Bij RotaCups bedrukken we uw plastic bekers op speciale aanvraag.

Hard plastic bekers voor bier en frisdrank bedrukken

Plastic bekers zijn er in twee varianten: reguliere plastic bekers en hard plastic bekers. Bekers van hard plastic worden vooral in de horeca gebruikt als bierbekers en frisdrankbekers en hebben als belangrijk voordeel dat het plastic veel steviger is. Deze bekers zijn dan ook veel beter bestand tegen deuken en barsten, waardoor ze zelfs herbruikbaar zijn! Daarmee zijn deze bekers een heel duurzaam alternatief voor bierbekers van regulier plastic.

Plastic bekers bedrukken met naam

Waar kartonnen bekers vaak worden bedrukt met een bedrijfslogo, kiezen mensen er bij plastic bekers vaker voor om deze te bedrukken met een naam. Zo weet iedereen die op uw feestje komt gelijk dat u het feestvarken bent! RotaCups maakt het mogelijk om uw beker een persoonlijk tintje te geven; eindelijk eens iets unieks na de zoveelste bedrukte bekers van de Hema of de Xenos!

Plastic bekers bedrukken vs. kartonnen bekertjes bedrukken

Als u bekers wilt bedrukken, is het belangrijk om rekening te houden met wat u op de bekers wilt bedrukken. Plastic bekers zijn vooral geschikt om in een enkele kleur te bedrukken. Wilt u uw bekers liever full colour bedrukken? Dan kunt u er beter voor kiezen om kartonnen bekertjes te bedrukken. Ook wanneer u warme dranken wilt schenken, zijn bekers van karton beter geschikt. U kunt kartonnen bekertjes al in een kleine oplage full colour bedrukken!

Zelf het ontwerp voor uw plastic bekers aanleveren

RotaCups biedt vele mogelijkheden om goedkoop plastic bekers te bedrukken. Eén van die mogelijkheden is om zelf het ontwerp voor uw bekers aan te leveren. Daarmee bespaart u ons tijd en betaalt u minder kosten. Voor het zelf aanleveren van uw ontwerp hebben we bij RotaCups een gebruiksvriendelijke tool, die heel eenvoudig in gebruik is.

Maatwerk advies nodig voor het bedrukken van plastic bekers?

RotaCups kan uw plastic bekers bedrukken op speciale aanvraag. Neem voor persoonlijk advies en meer informatie over de mogelijkheden voor het bedrukken van uw bekers gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 0529 – 453 855 of ons een e-mail sturen via info@rotacups.com. Wij helpen u graag!